Dikur cilësohej si një nga makinat më të këqija në histori, por sot është shndërruar në të pandalshme në akull

ardita 0

Gjatë viteve 1980 makina Yugo u eskportua në Shtetet e Bashkuara por është një makinë e prodhuar nga kompania jugosllave Zastava.

Kjo makinë është njohur si një nga makinat më të këqija në histori. Por amerikanët kanë vendosur të eksperimentojnë me këtë makinë dhe e kanë bërë që të jetë e pandalshme në akull.

Siç është bërë e ditur ata morën Yugon, i cili është prodhim i vitit 1988 dhe e tranformuan atë në një makinë garash për në borë e akull.

Në vend të standardit, një motorr V3 me 5.3 litra u vendos në veturë, gomat u “modifikuan” për të lëvizur mbi akull . Yugo kaloi mbi akull me një shpejtësi mbi 100 kilometra në orë.

Për më tepër detaje ju ftojmë të ndiqni videon më poshtë: 

Dikur cilësohej si një nga makinat më të këqija në histori, por sot është shndërruar në të pandalshme në akull