Direkt pas debutimit Koenigsegg Jesko është shitur plotësisht

ardita 0

125 makina Koenigsegg Jesko janë shitur plotësisht me një vlerë rreth 3 milion dollarë.

Kompania ka njoftuar se në kohën që u Koenigsegg Jesko u zbulua në panairin e makinave në Gjenevë që u zhvillua në fillim të këtij muaji, ajo kishte shitur rreth 83 njësi. Ndërsa makinat e mbetura u shitën brenda pesë ditëve nga debutimi i makinës.

Prodhimi është planifikuar të fillojë në fund të vitit 2020 në një normë prej një makine në një javë. Jesko është zëvendësim i Agera dhe është emëruar për nder të babait të Christian von Koenigsegg, përdor një version të modifikuar të Agerës me një motor V8 twin-turbo, 5.0 litërsh.

This post is also available in: English