Ditët e lavdishme të inxhinierisë së “Mercedes-Benz”

ardita 0

Ju keni më shumë gjasa të gjeni një Mercedes-Benz të cilësisë së mirë në Sahara sesa në një qendër tregtare në Shtutgart, Gjermani.

Modele si W115, W123 dhe W124 kanë reputacion të besueshmërisë sikurse orët zviceriane. Këto modele vijnë nga epoka kur Mercedes dizajnonte automjete në standartet më të larta, e të konstrukturuara edhe më mirë se modernët e asaj kohe.

Shikoni disa prej modeleve më të mira nga koha e lavdishme të Mercedes që ka përzgjedhur “Autocar”:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”89″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

This post is also available in: English