Doni të dini sesa e shtrenjtë është kjo Porsche Carrera GT?

liridona 0

Sa shpesh ju rastis të gjeni në shitje një supermakinë me pak kilometra të kryera. 

Një faqe franceze për shitjen e makinave ka nxjerrë në një Porsche Carrera GT.

Ajo është thujase e re me vetëm 111 km të kryera. Porsche prodhoi vetëm 1270 makina të tilla dhe të gjitha janë të pajisura me motorr V10 5.7-litërsh, i cili mund të prodhojë 603 kuajfuqi.

Kjo makinë është një nga ato të prodjhuara rreth 13 vite më parë dhe ende është në gjendje të përkryer sikur s aka dalë nga fabrika.

Megjithatë kjo makinë nuk kushton pak por 1,599,995 dollarë. Kjo mund t’ju duket shtrenjtë por duke marrë parasysh gjendjen dhe historinë e makinës ndoshta ky çmim mund të jetë i përshtatshëm