Doni të mbroheni nga rreziqet e shumta që ju kanosen? Ama doni të keni një makinë me klas për ta bërë këtë gjë? Ja cila është kjo makinë!

liridona 0

Tani mund të jesh i sigurt nga çdokush. Limusi i blinduar i Mercedes-Benz G63 AMG i vitit 2018 ka B7-të vlerësuar mbrojtjen balistike,ka nivelin më i lartë të sigurisë të mundshëm për një udhëtim civil. Armatura për modelin e ri është përmirësuar nga vlerësimi i mëparshëm i B6 i limuzit, i cili mund të përballojë goditje nga një pushkë me snajper me super-shpejtësi të lartë.

G-Wagen i shtrirë dhe i blinduar i Inkas ka shumë komoditet dhe luks.
2018 Inkas G63 AMG ka forca të blinduara të avancuara të trupit B7, qelq balistik dhe kamera infra të kuqe dhe termike për mbikqyrjen e perimetrit. Ju mund t’i përdorni kamerat për të regjistruar video për të ngarkuar në një server cloud të sigurt. Armatura e nivelit më të lartë dhe karakteristika shtesë mbrojtëse janë në dispozicionin tuaj.

Kur zgjedh një automjet të blinduar, duhet të balanconi nivelin tuaj të kërcënimit dhe mënyrën se si do ta përdorni atë. Nivelet e larta të mbrojtjes nënkuptojnë më shumë peshë të automjetit. Nëse shtoni shumë peshë dhe nuk mund t’i shmangeni ose t’i shpëtoni sulmuesit, kjo nuk do të përfundojë mirë, edhe me motorin V8 me 563 kuaj fuqi.

 

This post is also available in: English