Doni të shihni një Dodge Challenger Hellcat Redeye? Ja ku e keni!

liridona 0

Lajme të mira për tifozët e makinave të fuqishme. Dodge ka përditësuar Challenger Hellcat për 2019, dhe prezantoi një model të ri që huazon pjesë të motorrit nga Demon. Kjo është Redeye.

Nuk ka glaukoma. Ajo që ka është Demon-i i kompresorit 2.7-litror, dyfishtë pompa te karburantit me dy faza, pompat e forcuara dhe shufrat e lidhjes midis gjërave të tjera. Falë këtyre modifikimeve, V8 me 6,2 litra të Redketës Hellcat prodhon 797 kuaj fuqi – 90 më shumë se një Hellcat e rregullt, kur doli në 2014/15.

E disponueshme në konfigurimin standard, Redeye nuk është një zëvendësim për Hellcat standarde. Ju ende mund të blini një prej tyre. Në ditët e sotme bën 717 kuaj fuqi të saj, e cila është ende shumë, dhe do të arrijë 199mph. Redeye do të bëjë 203mph, ka bere 60mph në 3.4 sekonda. Widebodys janë pak më ngadalë, por duken përafërsisht 8.3 herë më të ftohta.

Redeye është në dispozicion vetëm me tetë shpejtësi.

This post is also available in: English