Doni të shikoni një Navara Nissan të kombinuar me një rimorkio?

liridona 0

2018 Hannover Motor Show ishte plot me surpriza mahnitëse të teknologjisë nga shumica e motorëve të prodhuar nga vende të ndryshme të botës. Japonia ishte ndër krerët kryesorë dhe ata shfaqën projektin e tyre të ri Navara Dark Sky Concept nga Nissan.

Ky udhëtim vjen në dy pjesë, të cilat të dyja kombinojnë versionin e Navara Nissan dhe një rimorkio. Rimorkio funksionon si një laborator astronomik,një koncept ky që u arrit në bashkëpunim me Agjencinë Evropiane të Hapësirës.


Këtë vit shumë kompani kane dalin me kamionë shumë të bukur duke u përpjekur të shkëlqejnë dhe ta lënë në hije njëri-tjetrin në aspekte të ndryshme.

Brendësia e kamionit është gjithashtu e pajisur me një sistem ajrit të kondicionuar të artit për të siguruar që pajisjet të mbahen nën kushtet e duhura mjedisore dhe gjithashtu një sistem radar që ndihmon shoferin të identifikojë një vend që është i sigurt për të parkuar që mund akomodoni si kamionin dhe rimorkio.