DRONI I CILI ARRIN SHPEJTËSI DERIN NË 185 KM/ORË DHE MUND TË MBAJË PESHA DERI NË 450 KG

armir 0

Njihuni me dronin e quajtur ‘BellApt’.
Është një dron autonom transporti por edhe një koncept helikopterësh.
Ky dron është projektuar për të t’ju dërguar çfarë të doni dhe kur ta doni ju.

Detyra juaj është e thjeshtë. Tregojini rrugën që duhet të përshkruaj, vendosini pakon dhe të gjithë punën tjetër do e bëjë droni për ju për të kompletuar misionin e tij.

BellApt fuqizohet nga katër motorra elektrikë dhe është i aftë të kapë një shpejtësi prej 185 km/orë. Droni mund të udhëtojë deri në 18 kilometra dhe mund të mbajë si peshë deri në 450 kilogramë.