Ducati Multistrada 1200S,ja sa i fuqishëm është!

liridona 0

Edhe nëse e gjeni në gjendje të keqe motorri i Ducatit Multistrada 1200 S është arsye e mjaftueshme për blerë. Një motorr për aventura por me një fuqi të një supermotorri Ducati arriti të krijojë një kategori të re motorrësh edhe pse ndoshta frymëzimin e morrën nga KTM990 SMT.

Me amortizator Ohlin që mund të përshtaten elektronikisht dhe me frenat Brembo ky motorr është i jashtëzakonshëm edhe për standartet e sotme dhe mund të përshtasë amortizatorët fuqinë dhe kontrollin e motorrin duke u bazuar në udhëtimin që mund të kryesh.

Multistrada duket si një supermotorr sportiv por po ta vendosin në “Enduro mode” ai tranformohet në një motorr që mund të ngjisë terrenet e vështira malore.

This post is also available in: English