Dy botë të ndryshme brënda një makine.Kjo është Range Rover SV Coupe 2019!

liridona 0

Range Rover ka bërë një rrugë të gjatë që kur filloi në vitin 1970 si një automjet me dy dyer. Falë një përplasje ngjarjesh rreth një dekadë më vonë, Range Rover fitoi një seri të dyfishtë të dyerve. Coupe 2019 Range Rover SV lançuar në shfaqjen e makinave të Gjenevës në 2018 paraqet “ajkën” e kësaj marke.

Teknologjia e Reaksionit të Terrenit të Land Rover 2 lejon shoferët të zgjedhin nga modelet Dynamic, Eco, Comfort, Grass / Gravel / Snow, Mud dhe Ruts, Sand.

Përveç kësaj, pezullimi mund ta ngrejë automjetin me 1.6 inç mbi normale për ngarje jashtë rruge nën 50 mph; maksimumi 3.0 inç mbi lartësinë standarde të udhëtimit është në dispozicion me shpejtësi deri në 31 mph.

Pjesa e jashtme e trupit prej alumini është specifike për Coupe. Mjetet lëvizëse përfshijnë rrota 21, 22 dhe 23 inç, e fundit që është më e madhja e ofruar ndonjëherë në një Range Rover.

Brendësia e Coupës Range Rover SV përbën nje larmishmëri ngjyrash,duke ndare sendiljet e perparme nga ato te mbrapme.Dy ngjyra të ndryshme,dy botë të ndara brënda një makine.

[Best_Wordpress_Gallery id=”46″ gal_title=”2019 Range Rover SV Coupe”]

Lini një Përgjigje