E mahnitshme! Bleni një shtëpi dhe merrni falas këto 2 supermakina

Admin 0

Nëse jeni duke kërkuar për një shtëpi të re në zonën e Floridas jugore atëherë kjo është oferta më e mirë që mund të gjeni.  Në veri të Miami-t, në brigjet e oqeanit Atlantik ndodhet një qytet i vogël i quajtur Sunny Isles Beach. Përgjatë bredetit do të shikoni një godinë të madhe luksoze të quajtur Mansions at Acqualina dhe një katin e 47 të saj do të gjeni një apartament luksoz të quajtur Palazzo Del Cielo e cila është në shitje.

Por ajo që e bën më interesante këtë apartemanet luksoz është se nëse bleni atë ju do të merrni falas 2 supermakina. Bëhet fjalë për një Lamborghini Aventador si edhe një makinë luksoze si Rolls Royce Cullinan. Këto makina kushtojnë rreth 750,000 dollarë të dyja dhe mund t’i merrni falas nëse bleni apartamentin. Megjithatë duke konsideruar se apartamenti kushton rreht 38 milion dollarë, fjala falas për këto supermakina sikur nuk është ajo e duhura.

Pra nëse ju i keni 38 milion dollarë dhe po kërkoni një shtëpi apo doni të zotëroni një Rolls Royce Cullinan dhe një shtëpi luksoze atëherë kjo është oferta që nuk duhet ta humbni.

This post is also available in: English