E mahnitshme! Hornig prezanton motorrin BMW G310GS të modifikuar

ardita 0

Specialistët e pjesëve të motorrëve Hornig kanë publikuar detajet e projektit të tyre më të fundit, motorri BMW G310GS.

Motorri i ri do të ndjekë të njëjtën planifkim  si BMW R1200GS e modifikuar, me modifkimet që do të fokusohen në përmirësimin e distances së udhëtimit dhe tek aftësitë për të ecur në terrene të vështira.

Frenat janë bërë më të mëdha në mënyrë që të jenë sa më të lehta në përdorim, kur jemi në terrene të vështira. Në rast se pësoni aksident ose rrëzoheni motorri ka pajisje mbrojtëse për mbrojtur motorrin dhe për të mos marrë flakë.

Gjithashtu janë modifikuar pasqyrat, GPS dhe ulëset të cilat janë më të rehatshme. Për ta mbyllur Hornig e ka lyer motorrin me ngjyrën blu dhe tek serbatori ka logon e Hornig me ngjyrë jeshile.

This post is also available in: English