E mahnitshme! Lamborghini prezanton supermakinën e saj më të re, SC18 Alston

ardita 0

Lamborghini i fundit SC18 Alston, është një projekt i projekuar nga departamenti motor-sport i Lambo’s Squadra Corse dhe përmban përmirësime aerodinamike nga prodhuesit e makinave të garave.

SC18 është i bazuar në Lamborghini Aventador dhe është projektuar për t’u përdorur në pistë. Ka të njëjtin motor V12, 6.5 litërsh si Lamborghini Aventador SVJ e cila prodhon 759 kuaj fuqi.

Lamborghini gjithashtu pretendon se ka ulur peshën përmes rritjes së përdorimit të materialeve të lehta por nuk ka cituar ndonjë shifër specifike. SC18 është ndërtuar me kërkesën e një klienti të Lamborghinit akoma nuk është e qartë nëse Lambo do të ndërtojë kopje të tjera të saj. 

 

This post is also available in: English