E ndihmon që ta parkojë makinën por shihni sesi ja “shpërblen” shoferja në timon (Video)

ardita 0

Imagjinoni skenën, ju jeni duke qendruar prapa dikujt, ndërkohë shoferja do të parkojë makinën e saj. Ju jeni duke i dhënë udhëzime të qarta, duke lëvizur dorën. Eja, vazhdo ,vazhdo…

Çdo sekondë diku nëpër botë po ndodh e njëjta situatë. Por kjo video në veçanti ka diçka vërtet të rrallë. Në video shikohet fare qartë sesi djaloshi po i jep udhëzime të qarta shoferes për të parkuar mjetin por ajo padashje i jep gaz dhe shtyp djalin që po e ndihmonte.

Çfarë mendoni ju se ka bërë shoferja pas kësaj ngjarje, ajo thjesht ecën pak përpara me makinë në mënyrë që të lejoje djalin e plagosur të dalë lehtësisht nga qoshja. Ajo qëndron në makinë dhe nuk vrapon për t’i dhënë ndihmë atij.

Si përfundim një grup njerëzish vrapojnë për tek djali për ta ndihmuar edhe pse nuk duket shumë qartë, ai del me pak lëndime.  

This post is also available in: English