E pabesueshme! Fillon përdorimi i taksive “fluturuese” mbi ujë

ardita 0

Në Paris mbërrijnë taksitë “fluturuese” dhe quhen SeaBubbles. Një nga themeluesit e saj Alain Thebault ka shpjeguar gjatë prezantimit se mjeti është vetë-lëvizës dhe është 100% elektrik, gjatë kohës që pasagjerët hipin ose zbresin, mjeti karikohet.

Në momentin që taksia “fluturuese” arrin një shpejtësi të caktuar , ajo ngrihet dhe fillon të “fluturojë”, duke shmangur në këtë mënyrë edhe lëvizjet e papritura të valëve. Kompania po shpreson që t’i shesë modelet e para në Konferencën Vivatech.

Bashkëthemeluesi, emri i të cilit ende nuk është bërë i ditur thotë se kjo taksi mund të revolucionojë transportin publik.

This post is also available in: English