E pabesueshme! Honda e ardhshme Civic Type R mund të jetë një makinë hibride

ardita 0

Inxhinierët dhe dizenjuesit e kompanisë Honda kanë filluar të mendojnë rreth makinës së ardhshme Civic Type R dhe ndryshimet që mund të bëjnë.

Sipas disa burimeve nga brenda kompanisë mendohet se modeli i ri Civic Type R do të shkojë drejt elektrifikimit pork jo nuk do të jetë një makinë elektrike por një makinë hibride. Këto burime gjithashtu shtuan se edhe pamja e jashtme do të pësojë ndryshume. Honda po  mendon që t’i jape kësaj makine një pamje më klasike edhe pse asgjeë nuk është konfirmuar zyrtarisht.

Fotot e bëra gjatë testimit të modelit Type R për vitin 2019 tregojnë se ky model do të ketë disa ndryshime të nga ana e jashtme por edhe tek motorri. Kjo bëhet me qëllim që modeli i vitit 2019 të jetë më i mirë dhe më konkurrues në treg.