E pabesueshme! Ja sa kushton një Renault Megane RS Trophy

Admin 0

Kompania Renault deklaroi para disa ditësh se sa do të kushtojë një Reanult Megane RS Trophy. Modeli Megane RS Trophy është shumë e ngjashme me modelin Megane RS por është më e shpejtë dhe peshon më pak se modeli Megane RS. Kjo makinë kushton 31,810 paund rreth 4000 paund më shumë se një Renault Megane RS. Makina Renault Megane RS Trophy ka të njëjtat sisteme dhe opsione që ka edhe Renault Megane RS.

Megjithatë me një çmim afërsisht të njëjtë sa kushton një Renault Megane RS Trophy ju mund të bleni një makinë ikonë si  Renault Megane R26 R ose Renault Megane 275 Trophy R me pak kilometra të përshkuara. Cilën do të donit të blenit një Renault Megane të re apo një nga makinat Megane ikonë të para disa viteve.

This post is also available in: English