E pabesueshme.Ky po që është një luks i shfrenuar! Ja kush do të jetë makina më e shtrenjtë në botë!

liridona 0

Në një të ardhme të afërt, Rolls-Royce do të zbulojë Cullinan. Do të jetë makina e parë moderne e RR-së (kjo është SUV për ne popullin normal) dhe do të jetë 4×4 më e shtrenjta në planet.

Për këtë arsye i është vënë emri Mbreti Karlmann.

Është një SUV i papërshkueshëm nga plumbat që do të kushtojë 1.56 milionë million.Ju do të mendoni se kushton shumë por nuk mund të vendosni një çmim për sigurinë.

Bazuar në një kamion amerikan Ford F-550, Mbreti Karlmann është projektuar nga kompania kineze IAT dhe e ndërtuar nga një ekip në Evropë. Pra, është me të vërtetë një makinë globale. Dhe çfarë dizajni. Kompania e përshkruan atë si “një festë vizuale të pashembullt”, dhe duhet të pranoni që është një mrekulli.

Kryesisht në të gjitha linjat.Në projektimin e Mbretit Karlmann kanë qenë të përfshirë 1,800 njerëz, dhe kjo do të thotë që ka shumë pak,për të mos thënë aspak vënd për gabime.

Kjo makinë mundësohet nga Ford 610-litër V10. Ka një motor të madh por nuk është i fuqishëm. Duke pasur parasysh peshën e kesaj makine prej 4.5 ton, shpejtësia nuk është pika e saj e dobet.Thuhet se shpejtësia maksimale është 87mph. Tetedhjete e shtate!

Brenda saj ka një dizajn po aq të ndërlikuar sa dhe jashtë.Brënda është e mbeshtjellë me lekurë dhe një tjetër komoditet është edhe ari,pjesë e këtij dizajni. Një luks i paimagjinuar. Aksesorë të tjerë janë: një aparat kafeje, kudo ka ndricim neoni, një TV të sheshtë, tavolina elektrike, sistem pastrimi ajri dhe një frigorifer. Ky po që është një luks i shfrenuar!