E pabesueshme! Pritet që Bentley e Bugatti të largohen prej Volkswagen Group

ardita 0

Raportohet se Grupi Volkswagen është në hapin e parë të planit “Vizioni 2030” me të cilin synon të ristrukturojë kompaninë për 11 vitet e ardhshme.

Këtu do të përfshihen edhe largimi i disa markave, por jo ato kryesore si Audi e Porsche.

Markat që s’janë të sigurta nën këto ndryshime, sipas “automobilave”, janë Bentley, Bugatti, Ducati, Italdesign dhe Lamborghini.

Skoda dhe SEAT-i pritet të ndryshojnë.

Po ashtu raportohet se grupi gjerman mund të krijojë një markë të veçantë për automobilat elektrikë.