E pabesueshme! Tashmë edhe Vauxhall do të sjellë një version elektrik të makinës më të shitur të saj

ardita 0

Vauxhall ka konfirmuar se synon të ndërtojë në vitin 2020 një version të plotë të superminit më të shitur të saj, Corsa. 

Gjithashtu do të elektrizojë modelin Granland X si një hibrid plug-in, së bashku me dy modele të tjera. Tashmë Vauxhall është pjesë e grupit Peugeot-Citroen dhe si e tillë supermini i ri ka të ngjarë që të ndajë të njëjtën platformë me gjeneratën e ardhshme të Peugeot 208 dhe Citroen C3.

Entuziazmi për kaq shumë energji elektrike në fakt, formon planin ‘Pace’ te Vauxhall. Ky plan përfshin gjithashtu inkorporimin e projektimit nga GR X Experimental që pamë disa muaj më parë.

 

This post is also available in: English