E pabesueshme! Thyen rekordin botëror të ngarjes ‘indietro’ një Audi elektrik

ardita 0

Shumë makina mund të arrijnë shpejtësinë mbi 200 kilometra në orë dhe atë për pak sekonda por kur janë duke lëvizur përpara, kur ngiten ‘indietro’ është krejtësisht një situatë tjetër.

Ashtu siç mund ta keni menduar ky nuk është një Audi A3 i zakonshëm as një RS3, ajo që kemi këtu është një prototip elektrik që quhet 4ePerformance e ‘Schaeffler Technologies’. Prototipi ka katër motorë të fuqishëm që së bashku prodhojnë 1180 kuaj fuqi.

Piloti profesionist Daniel Abt pas disa perpjekjesh arriti te thyente rekordin boteror te ngarjes ‘indietro’ me nje shpejtesi prej 210 km/h.

This post is also available in: English