E përsosur! Ja sesi duket kjo Ford Raptor! Një vepër e vërtetë arti.Video

liridona 0

Ky Ford Raptor me porosi, ndryshon tërësisht kamionin në mënyrë që të ketë brendësinë luksoze të një Rolls-Royce por fuqinë dhe performancën e një Raptor.

Është e vështirë të përmirësosh përsosmërinë. Ford F-150 Raptor është, për shumë njerëz, epitomi se çfarë mund të jetë kamioni. Është e shpejtë, e fuqishme, dhe mund të përballojë pothuajse çdo lloj terreni.

Por nuk është tamam një kamion luksoz. Është e dizajnuar për performancë, dhe ndërkohë që brendësia e saj është mjaftë e mirë. Kjo është arsyeja pse makina e famshme YouTuber Salomondrin u bashkua me Galpin Auto Sports dhe Wheels 1221 për ta kthyer Raptorin e tij në një vepër arti.
Pothuajse gjithçka nga pamja e jashtme është zëvendësuar.

Dritat e reja LED, parafango e re, një grilë e re,janë disa nga karakteristikat e kësaj makine.
Gjërat bëhen edhe më interesante brenda Raptor S. Gjithçka është e bërë me lëkurë dhe Alcantara me fije të karbonit.Një dizajn i ri dhe një logo të re.
Në sajë të një Kit Whipple Power, Raptor S ka 102 më shumë kuaj fuqi dhe 150 lb-ft më shumë çift rrotullues, duke bërë që fuqia të shkoi deri në 552 kuaj fuqi dhe 660 lb-ft.

Për ta shijuar akoma edhe më shumë këte mrekulli, shikoni  videon:

 

This post is also available in: English