Më e shndritshme, më e fuqishme, më e gjatë! Ja për cilën makinë bëhet fjalë!

liridona 0

McLaren sapo ka risinë më të fundit në serinë e Sporteve. 600LT i ri është më i gjatë dhe më i fuqishëm.

Makinat më të lehta mund të ecin më shpejt dhe të trajtojnë më mirë ,dhe duke përdorur më pak karburant. Flewitt gjithashtu dëshiron që McLaren, dhe industria britanike në përgjithësi, të udhëheqë akuzat.

Për këtë, futi në lojë 600LT të ri. Ajo ulet me 570S në Serinë e Sporteve, e njohur edhe si seri hyrëse e McLarens. 600LT rrit 3.8L twin-turbo V8 të automakerit edhe më lartë. Tani eshte 600 kuaj fuqi dhe 457 lb-ft.

Emri i LT do të thotë se ky është modeli i shtrirë, por mos prisni më shumë hapësirë ​​të pasagjerëve. Është më gjatë në pjesen e mbrapme, duke thirrur përsëri në FTR GTR që uli peshën dhe shtoi shpejtësinë më të lartë për të fituar 24 orë Le Mans në 1997. Ky është vetëm modeli i katërt që mban emrin Longtail.

Është 74 mm më e gjatë se modelet e tjera të Serive të Sporteve, në sajë të një spliter të ri të përparme, të shpërndarësit të zgjeruar dhe të krahut të pasëm fiks. Së bashku me skajet e reja anësore, McLaren thotë se karroca rrit fuqinë e poshtëm për të përmirësuar përvojën e pistave.

Makina e re është 96 kg më e lehtë se një 570 e krahasueshme.

Prodhimi i 600LT do të jetë i kufizuar, megjithëse McLaren nuk ka thënë numrin e saktë. Prodhimi fillon në tetor dhe do të zgjasë rreth një vit.

[Best_Wordpress_Gallery id=”223″ gal_title=”ol”]

 

This post is also available in: English