Edhe BMW nuk i shpeton dot tërheqjes nga tregu të një numeri të madh makinash, shikoni kush është difekti

Mariglen 0

Faktikish BMW nuk është hera e parë që detzrohet të terheqe nga tregu makinat e saj për shkak të një difekti, po kësaj rradhe sepse problemi është shfaqur tek makinat hibride dhe me saktë tek kabëlli  Turbocord i karikimit të makinës. 

Më specifikisht, kz karikues që lejon karikimin e makinës nga çdo lloj burimi i energjis elektrike, ka shfaqur problem me kondensatoret. Si rezultat ekziston mundësia e krijimit të qarkut të shkurter ose dhe zjarrit.

Makinat që mund BMW ka kërkuar ti  kontrollojë ose riparojë janë: 

2018 BMW 330e iPerformance,

i3 Rex dhe  i3 Sport Rex,

X5 xDrive40e

i3 BEV

i3 Sport BEV

MINI Cooper Countryman SE All4 PHEV

2019 i8 dhe i8 Roadster vehicles

2018-2019 530e iPerformance

530e xDrive iPerformance dhe 740Le xDrive iPerformance .

This post is also available in: English