Edhe makinat trishtohen kur ne i braktisim, ja faktet për këtë!

liridona 0

I përdorim për të udhëtuar, për të shkuar në punë e për shumë gjera të tjera.Por kur ato vjetërohen dhe del një model akoma edhe më i bukur, ne i flakim ato ose i cojmë në varreza,ay ku nuk do ti vizitoj më njeri.Kjo ndodh për arsye të ndryshme,kanë dalë nga moda,nuk rregullohen dot më, etj.

Eshtë e çuditëshme sesi njerzit i trajtojnë makinat si qenie njerzore duke i dashur shumë,duke u kujdesur per to dhe duke u mërzitur nëse u ndodh dicka e keqe.

Nga ana tjetër janë po këta njerëz që i cojnë këto makina ne vende të braktisura,pikëisht për këtë arsye, për ti braktisur!

A nuk ju duket edhe juve që këto makina kanë një shpirt dhe teksa shohin pronarin e tyre qe i braktis në atë vend,ato merziten? Ndoshta po,ose ndoshta po i trajtojmë kto paisje prej hekuri si shumë të domozdoshme në jeten tonë,saqë po u japim vendin e një familjari tonin.

Ja disa pamje te makinave të braktisura,pamje trishtuese për hir të së vërtetës.

This post is also available in: English