Elon Musk parashikon që Ford-i nuk do ja dalë krizës së ardhshme.

Mariglen 0

Elon Musk po kapet prap me Ford-in. Nuk është sekret që Ford-i dhe Tesla kanë përplasje jo të rralla. Kjo istori ndoshta ka filluar kur Ford regjistroj  “Model E” pak vite më parë, praktikisht duke vjedhur idenë e Elon Musk për linjen ”Model S”, ”Model E” edhe me rradhë. 

Gjatë kohës që Tesla po shenon rekord shitjesh dhe  po fillon të ketë fitim, Elon Musk ngreh dyshime mbi situaten financiare tek Ford-i. Mos harrojmë që Ford është  i vetëmi prodhues Amerikan i automobilave që i shpetoj falimentit. Elon Musk deklaroj që ka shumë mundësi që Ford-i mos ja dale krizes së ardhshm.  Grafiket tregojnë numrin e njësive të shitura. 

This post is also available in: English