Espadarte mbaron riparimet në Itali

liridona 0

Jahti prej 49.8 metrash e pagëzuar me emrin “Espadarte” është riparuar dhe modifikuar në kantierin Lusben në Itali.

Ocean Technical mbikqyri punimet e nisura që nga nëntori i vitit 2016 duke përfshirë restaurimin e pjesës së jashtme dhe të brendhsme të kuvertës, një lyerje të plotë dhe një dizenjim të ri të pamjes së brendshme.

Të gjitha sistemet e navigimit dhe ato mekanike janë vendosur të reja dhe të përmirësuara. Espadarte eështë ndërtuar nga kantieri portugez Arsenal do Alfeite në 1968.

Shpejtësia maksimale e jahtit është 15.5 nyje. Jahti mund të përshkojë një distancë prej 5000 miljesh detare me shpejtësi prej 10 nyjesh.

This post is also available in: English