Evolucioni i makinës BMW nga viti 1949-2018

ardita 0

Bayerische Motoren Werke AG në Shqipëri dhe kudo ne botë njihet shkurt si BMW, kjo kompani  gjermane prodhon  automobilë, motoçikleta dhe motorrë. BMW është e njohur për prodhimin e makinave me karakter sportiv dhe luksoz.

Makina e parë e prodhuar BMW e cila pati sukses dhe makina e cila nisi BMW në rrugën e prodhimit të automobilave ishte DIXI, ajo ishte e bazuar në Austin 7 dhe liçencuar nga Austin Motor Company në Birmingam, Angli. Në qershor të vitit 2012, BMW u rendit si kompania numer 1 më e njohur në botë nga Forbes.com.

Shikoni më poshtë zhvillimin e makinës BMW ndër vite:

Lini një Përgjigje