Evolucioni i makinës Range Rover nga viti 1969-2018

ardita 0

Land Rover është një markë e specializuar për makinat luksoze SUV. Emri i Land Rover u përdor për herë të parë nga kompania britanike Rover për seritë e Land Rover-it që u lançuan në vitin 1948. Më pas ajo u zhvillua në një markë dhe filloi të përfshinte një sërë modelesh SUV si : Defender, Discovery, Freelander, Range Rover, Range Rover Sport dhe Range Rover Evoque. 

Range Rover-i i parë u lançua në vitin 1970 nga britaniku Leyland, makina ka evoluar vazhdimisht. Ky model për momentin është në gjeneratën e katërt të saj.
SUV-i më luksoz në botë përmban nivele të shkëlqyera të sofistikimit, aftësi të qenësishme dhe frymëzim të dizajnit, së bashku me përparime teknologjike që e veçojnë nga të tjerat.

Le të shikojmë prapa në historinë e serisë së SUV-ve luksoze të njohur si familja Range Rover.

https://www.youtube.com/watch?v=GAQQU6H2Q0c

This post is also available in: English