Falë kësaj shpikjeje tani vjedhësit nuk do mund t’jua vjedhin biçikletën apo motorrin (video)

armir 0

Vjedhësit tani duhet kenë kujdes tani sepse ky ‘garazh’ për biçikleta është i pashkatërrueshëm.

Njihuni me ‘Ceratum One’ të krijuar nga kompania Cervotec. Kompania e ka projektuar këtë garazh mbrojtës si hapësirë e sigurtë multi-funksionale për biçikletat, motorrat dhe gjërat e tjera me vlerë për ju që kanë rrota. Brenda një të tille mund të fusni deri në 8 biçikleta.

Dizajni transparent i mban gjërat e sigurta madje ju mund ta keni nën vëzhgim motorrin apo biçikletën tuaj gjatë ditës për shkak të kësaj gjëje. Dyert e këtij garazhi janë bërë me plastikë të fortë ndërsa doreza e hekurt kalon përmes dizajnit të tubit të portës.

This post is also available in: English