Feadship prezantoi superjahtin prej 110m

Admin 0

 

Feadship prezantoi një superjaht prej 110 metrash që njihet me emrin Project 1007 dhe është jahti më i gjatë i prezantuar nga kjo kompani duke kaluar Symphony, i cili u prezantua në 2015.

 

 

Feadship është e njohur për eksperimentimin me tipe të ndryshme jahtesh.Ata së fundmi prezantuan jahtin Sherpa prej 73.6 metrash. Pjesa e brendshme do të dizenjohet nga kompania Brian J.McCarthy Inc.- një studio e njohur në Europe për ekspertizën e saj në gjërat antike.

 

 

 

Project 1007 është një nga jahtet më të mëdhenj të prezantuar në Hollandë së bashku me jahtin Jubilee prej 110 metrash të prezantuar nga Oceanco në 2016.Feadship ka prezantuar 2 jahte këtë vit dhe sipas “The Superyacht Intelligence Agency” ka planifiuar të prezantojë dhe dy të tjerë brenda vitit.

 

 

 

 

 

This post is also available in: English