Ferrari 488 Pista Spider është tashmë këtu, dhe më e bukur se kurrë!

liridona 0

Pas marrjes së mostrave nga Ferrari 488 Pista për herë të parë, Chris Harris vuri në dukje se si kjo makinë është “dinamikisht makina më e mirë që Ferrari ka bërë ndonjëherë, dhe fuqia e saj qëndron në zemër të suksesit të saj”.

Mirëprisni të gjithë, tek Ferrari 488 Pista Spider i ri, një version i konvertueshëm i makinës më të mirë që Ferrari ka bërë ndonjëherë, zbuluar në festimet e javës së makinave në Monterey në Plazhin e Malit të Kalifornisë.

Marrësi i tre çmimeve më të mira të motorit, është një V8  mbushur me 3.9 litra me 711 kuaj fuqi. Ajo gjithashtu shkon nga 0-62 m/orë,ndërsa shpejtësia është ende 211 m/orë.

Është mjaft e shpejtë. Ferrari faktikisht llogarit se kjo është më e lehtë se Coupe, duke peshuar në 1380 kg (në krahasim me 1385 kg).

Ka edhe diçka që quhet “Ferrari Dynamic Enhancer”, e cila është një strukturë e re e kontrollit të dinamikës.

This post is also available in: English