Ferrari 812 Superfast vs Tesla X P100D! Cila do e fitoi garën?

liridona 0

Ferrari 812 Superfast është e dizajnuar si një makinë ultra-fuqishme.Ka një motor V12 i aspiruar 6.5-L, i cili vendos ka 790 kuaj fuqi dhe 530 lb-ft çift rrotullues. Kjo është një sasi e çmendur e pushtetit që ju jep kjo makinë.

Ju zakonisht nuk do ta mendonit Modelin Tesla X si një garuese, por ky është modeli P100D. Kjo do të thotë se ka 588 kuaj fuqi nga motorët e saj binjak elektrikë dhe një 920 lb-ft. Faktori me të vërtetë i rëndësishëm është motorri AWD i modelit X, i cili duhet të japë një fillim jashtëzakonisht të shpejtë nga nisja.Shikoni garen mes dy makinave dhe vendoseni vet cila është më e mira.

 

This post is also available in: English