Ferrari F1 I krijuar me pjesë Lego ngjan si i vërtetë

armir 0

Ky model i plotë është marë nga makina Ferrari SF70HP.
Punonjësit e Legos kanë përdorur gjithsej 349,911 pjesë për të ndërtuar këtë model. Madje dhe timoni bashkë me gomat e kësaj makine janë ndërtuar nga pjesë Lego.

U deshën 66 ditë që kjo makinë të ndërtohej, 844 orë planifikime dhe 750 orë për tu ndërtuar. Ky model është vetëm 155 kg më i lehtë se makina origjinale.
Kjo makinë do dalë në shitje për një shifër midis 35 000 – 45 000 dollarë.This post is also available in: English