Fiati i ri Panda Waze

armir 0

Waze mund të jetë një nga sistemet e navigimit më të mira në 2018, por a do të blenit ju një makinë vetëm prej sistemit Waze.Fiat mendon se po kështu që ajo ka prezantuar Fiat Panda Waze.

Makina e re është makina e pare që ka emrin Waze në të,por edhe pse duket afërsisht si një Panda Cross nga pamja e jashtme, pjesa e brendshme ka shumë karakteristika të ndryshme nga Panda Cross.

Fiat ka integruar aplikacionin e ri të drejtimit Waze tek aplikacioni U connect infotainment. Kjo do të thotë që të dyja aplikacionet mund të hapen në të njëjtën kohë.

Përveç Waze aplikacioni special infotainment i Fiat Panda përmban dhe Bluetooth dhe njohjen e zërit.

This post is also available in: English