Ford F-250,superfuqi dhe rezistencë që nuk e keni parë te ndonjë makinë tjetër!

liridona 0

Ekziston një garë armësh që po ndodh në të gjithë Amerikën. Arma është kamioni më i rëndë. Luftëtarët janë Ford, GM, dhe Fiat Chrysler. Ata po luftojnë për zemrat dhe kuletat e punëtorëve amerikanë.

Deri tani, Ford është në krye të të gjithëve.

Historikisht, Ford F-Seria e kamionëve gjithmonë ka qenë forca dominuese në tregun e kamionëve amerikanë. Në përgjithësi, lufta e vazhdueshme midis tre prodhuesve më të mëdhenj amerikanë fitohet nga Ford.

Kur bëhet fjalë për kamionët më të rëndë, siç është Ford F-250 Super Duty, lufta vazhdon të fitohet nga Ford. Në këtë treg Ford nuk është i pamposhtur dhe duket se mbështetet në reputacionin e saj të shkëlqyer për besueshmërinë më shumë se çdo gjë tjetër.


F-250 2019 vjen me një zgjedhje midis standardit 6.2-L FlexFuel V8 ose motorit pothuajse të papërshkueshëm nga plumbat me magnitudë 6.7-L të fuqisë V8 të turbodieselit. 6.2-L V8 do të ketë një rrotullim prej 385 kuaj fuqi dhe me nje çift rrotullues prej 430 lb nga benzina standard oktan, por mund të ndryshohet për të operuar në gaz natyror të lëngëzuar ose madje edhe në propan.

Fuqia e quajtur Power Stroke është vlerësuar në 450 kuaj fuqi.
Fuqia del përmes një transmetimi automatik me 6 shpejtësi të rëndë që vjen në konfigurimin 4×2 ose 4×4, varësisht nga preferenca.

This post is also available in: English