Ford Mustang Bullitt 2019 është gati dhe më i bukur se kurrë!

liridona 0

 

 

Bullitt është kthyer! Ford-i, i cili përsëri nderon filmin e famshëm Steve McQueen Bullitt, kthehet këtë verë, vetëm në kohë për të shënuar 50 vjetorin e filmit. Kjo është hera e tretë që Ford ka ofruar një botim special të quajtur Bullitt, pas versioneve të mëparshme në vitet 2001 dhe në vitet 2008-2009.

Modeluar pas 1968 Ford Mustang 390 GT, kjo makine eshte nxitur nga karakteri i McQueen, Frank Bullitt. Edicioni i Ford Mustang Bullitt 2019 ndërton mbi përmbajtjen e Mustang GT Premium me paketën Performance dhe përfshin përmirësime të tilla si frenat e përparme Brembo gjashtë piston, një diferenciale Torsen.
Ajo ka nevojë për më shumë ftohje, pasi Bullitt e kthen nxehtësinë në performancën e shkëlqyeshëm nga mekanizmat Shelby GT350.Ka dhe një modul të ri të kalibruar të kontrollit të fuqisë. Këto ndryshime rezultojnë në një total prej 480 kuaj-fuqi, ose 20 here më shumë se Mustang GT, dhe të ndihmojë Bullitt të arrijë një shpejtësi maksimale prej 163 m/ore-8 m/ore më shumë se Mustang GT.

This post is also available in: English