Ford Mustang GT California Special vjen në 2019

Admin 0

 

Modeli Ford Mustang GT California Special do t’i ngjasoje modelit original të vitit 1968 dhe është tërësisht e dizajnuar në edicion të limituar.

 

Së bashku me rikthimin e edicionit Bullitt, Mustang GT, i frymëzuar nga makina Steve McQueen në filmin klasik, Ford do të ofrojë edhe një version California Special. 

 

 

Pakoja do të jetë e pranishme vetëm në versionet GT coupe të pajisur me ndërrues manual prej gjashtë shpejtësive. 

 

 

Ford po ashtu njoftoi se vetura do të jetë e pajisur edhe me një sistem audio 1,000 watt B&O Play.

Lini një Përgjigje