Ford Mustang Mach Hapet në 22 Qershor

armir 0

Ford ka bërë një punë të shkëlqyeshme për ta kthyer gjeneratën e gjashtë Mustang në një burim të vazhdueshëm të mediave të fituara. Të gjitha variantet dhe edicionet speciale Shelby vazhdojnë të vijnë, duke ndihmuar për të qetësuar faktin se Ford ka shkurtuar formacionin e tij të përgjithshëm me një ton, ndërsa përpiqet të shkurtojë kostot e tij të prodhimit dhe duke ulur platformat e tij të përgjithshme në vetëm pesë paraqitje.

Por një vendim i diskutueshëm nga FoMoCo mbetet të provohet si një ndihmë ose një tronditje: përdorimi i emrit ikonik të Mustang në një kryqëzim elektrik Mach-E. Por dita e llogaritjes së Fordit afrohet, pasi dokumentet e tregtarëve të zbuluar nga EV Bite tani sugjerojnë që paragjykimet për Mach-E mund të fillonin qysh në 22

Dokumentet e lëshuara duken mjaft gjithëpërfshirëse, duke detajuar një seri paketash opsionesh që tregtarët do të jenë në gjendje të vendosin porosi, përvec Edicionit të Parë që tashmë është shitur. Një pjesë e arsyes së informacionit, siç duket, zbret në pandeminë koronavirus, e cila ka detyruar shitësit e tregtisë të bëjnë shëtitjet virtuale të EV-së së ardhshme sesa trajnime brenda personave.

Dhe statistikat duken mjaft mbresëlënëse. Speci më i ulët në formacion, Zgjidh, administron një gamë prej 230 miljesh për modelet e makinës me rrota të pasme dhe 210 milje për rrobat e pajisura me të gjitha rrotat. Me ekuivalentin e 255 kuajfuqive në rubinet, një kohë 0-60 mph duhet të jetë rreth intervalit të ulët të gjashtë-sekondës dhe mesit të pesë-sekondave, përkatësisht.

Ndërkohë, paketa më e lartë e rregulluar aktualisht për para-porositë duhet të jetë Mach-E GT, e cila fillon me afro 20,000 dollarë më shumë, por sportet më shumë si 459 kuaj fuqi dhe një kohë 0-60 mph në mesin e tre-sekondave. Ndërsa asnjë prej këtyre statistikave nuk është afër të rivalizojë ndonjë prej modeleve mbresëlënëse elektrike të Tesla-s, Ford duhet të jetë bankar me emrin e vendosur Mustang për të tërhequr blerësit, edhe nëse ata me siguri nuk do të jenë në gjendje të kontrollojnë personalisht Mach-E përpara se ata vendosi para poshtë në tryezë.