Fordi së shpejti prezanton SUV-in e ri elektrik

ardita 0

Fordi ka konfirmuar datën e prezantimit të Mustangut, SUV-it elektrik.

Fordi ka publikuar një foto në të cilën ka shkruar datën 17 nëntor 2019 dhe një imazh të Mustangut.

Business Insider shkruan se kjo makinë pritet të prezantohet në autoshoun e Los Angelesit.