FOTO/Bugatti Spartacus, “mishërimi i bishës dhe trashëgimisë së Bugattit”

armir 0

Bugatti Spartacus është një SUV elektrik i dizajnuar për tu dukur si një makinë me një karakter më të veçantë.

Sipas stilistit të saj, modeli “mishëron frymën e bishës dhe e ndërthur atë me trashëgiminë e Bugattit”.

“Ky kombinim rezulton të jetë mjaft unik, dhe kjo makinë të kujton një ushtar të fortë dhe të stërvitur, gjë që është pikërisht ajo për të cilën Spartacus ka të bëjë”.

Në pjesën e përparme, grilë tradicionale e kuajve të Bugatti është e mbuluar për shkak të asaj se ajo tashmë është një makinë elektrike.

Parakolpi i skalitur ka dy hyrje vertikale anësore për ftohjen e frenave dhe një ndarës të integruar aerodinamik.

Shtresa e jashtme me fibra karboni e kombinuar me hijen e trupit blu dhe trajtimin 3D të sipërfaqeve bëjnë që makina të duket sikur të jetë e veshur.

Nga anash, përmasat e Bugatti Spartacus karakterizohen nga rrotat e mëdha.

Më poshtë, trupi është skalitur në atë mënyrë që të theksohen harqet e forta të rrotave, duke u ulur drejt mesit.

Në pjesën e pasme, ‘shpatullat’ e forta të pasme krijojnë një bisht rënës me një vijë të mprehtë përreth zonës ku normalisht do të shihnim një parakolp.

Ky dizajn mbron dritat LED dhe gjithashtu krijon një kontrast vizual me hapësirën e ngarkesave në formë ovale, e cila pushon në anët duke formuar dy hyrje të mëdha.

Së fundmi, çatia e madhe prej xhami (e ngjashme me “Sky View” të Bugattit) duket se është e lidhur me dritaret anësore.