FOTO/ Çmim maramendës, del në shitje ‘Ferrari’ i vitit 1963

liridona 0

Është e njohur si një nga makinat më të çmuara në botë dhe është mjaft e rrallë, vetëm me 39 modele të prodhuara.

Ferrari 250 GTO i vitit 1963 ka vendosur rekond duke u shitur në ankand për 70 milionë dollarë.

Ky mendohet të jetë çmimi më i madh i paguar ndonjëherë për një makinë.


Makina raportohet se është blerë nga një biznesmen amerikan.

Ndoshta nuk keni dëgjuar shumë për David MacNeil, por themeluesi i Vveather Tech sapo iu bashkua klubit më ekskluziv në Tokë pasi ka paguar plot 70 milionë dollarë për Ferrarin 250 GTO të 1963, që fitoi Tour de France.