Foto/Mulliner Bacalar, një makinë me vlerë 2 milionë $ dhe me zbukurime të brendshme prej druri nga pemë të para 5000 viteve

armir 0

Makina do të prezantohej zyrtarisht në Panairin e Gjenevës, por ai u anulua për shkak të shqetësimeve në lidhje me koronavirusin. Për këtë arsye Bentley vendosi ta bënte prezantimin “online”. Bentley tha se do të prodhojë gjithsej 12 copë nga ky model, të gjitha të shitura tashmë. Makina do të prodhohet e gjitha në divizionin “Mulliner”, dikur një kompani më vete, që merrej me realizimin e karrocave luksoze për kuaj që në fillim të viteve 1760.