Foto/Porsche sjellë dy super-makina të reja

armir 0

Porsche Cayenne dhe Cayenne GTS, si dhe versioni i tij Coupe sapo janë publikuar nga firma e prodhimit të makinave.

Cayenne GTS posedon motor 4.0-litërsh, të tipit V8 dhe 338 kuaj-fuqi.

Në anën tjetër, modeli Coupe ka një motor më të vogël, më pak kuaj fuqi dhe shpejtësinë nga 0 në 100 km/orë e përshkon më ngadalë.

Këto modele tashmë kanë dalë në shitje dhe ato mund të porositen online.

Çmimi i Cayenne GTS është 170 mijë euro, teksa etiketa e Cayenne GTS Coupe kushton 175 mijë euro.