Genesis prezanton modelin G90 për vitin 2020! (Foto)

liridona 0

Jetëgjatësia është një koncept i madh në industrinë e automobilave dhe kur bëhet fjalë për kompanitë e automjeteve që kanë qenë rreth e rrotull për shumë vite, vjen në rradhë të parë besimi i konsumatorit që është i pashembullt në çdo fushë apo industri tjetër.

Kjo është më shumë sesa e kuptueshme, por na çon në pyetjen se pse një kompani si Genesis Motors do të kishte një ndjekje të tillë në një moshë kaq të re. Dhe është me të vërtetë në një moshë të re. Vetëm tre vjet në ekzistencë, ky divizion e Hyundai është ende një fëmijë në aspektin e prodhimit dhe përvojës në treg dhe në rrugë.

EkspertëT e tyre janë ish-dizajnerë nga kompani si Bugatti dhe Bentley.

Ky divizion i ka ofruar botës tre modele të dallueshme duke përfshirë G60, G70, G80, modelet e mëparshme të G90, dhe ka një automjet të ri, G90 i ri për 2020.

Sipas Motor1, ndryshimet që automjeti ka pësuar janë mjaft substanciale dhe vëmendja mund të drejtohet drejt grilës në pjesën e përparme të automjetit.

Megjithatë, thashethemi është se mekanika nuk kanë ndryshuar shumë nga modelet e mëparshme.