GLC e re do të dalë në shitje në verë në Europë.

liridona 0

Sipas shefit ekzekutiv të Auti, Bram Schot, ka pasur disa dyshime në lidhje me të ardhmen e Audi TT.

Mungesa e kërkesës në segmentin e makinave sportive konfirmohet si arsye e të ardhmes së pasigurt të modelit.

Sipas burimeve, TT në të ardhmen mund të marrë formën e një liftback me katër dyer.

Sipas Schot, Audi do të ketë një ikonë në të ardhmen, por kjo ikonë nuk do të jetë TT. Një model zëvendësues pritet të vijë shumë shpejt.

Megjithatë TT do të vijë në showroom-et muajin e ardhshëm, dhe do të vazhdojë shitjet deri në vitin 2022.