GM paraqet një patentë për një logo të re GT!

liridona 0

GM ka paraqitur një patentë për një logo të re GT, e cila duket se konfirmon të paktën një pjesë të informacionit të dalë nga më parë këtë javë.

Kohët e fundit kemi mësuar për disa informacione të sapo dala mbi një forum entuziast nga Corvette që sugjeroi disa gjëra te mahnitshme. Së pari, modeli bazë Corvette do të quhet Manta Ray dhe do të ketë një version të modifikuar të motorit aktual 6.2-L LT1 V8 që prodhon 520 kuaj fuqi.

Ne gjithashtu mësuam se do të ketë dy modele më të reja të Corvette të paraqitura pas debutimit të Manta Ray në vitin 2020. Ata do të quhen Grand Sport dhe Grand Tour.

Një pjesë e provave që mbështesin rrjedhjen e tij janë zbuluar në një tjetër forum C8 Corvette, i cili mund të nënkuptojë që e gjithë kjo është e vërtetë. Nga MidEngineCorvetteForum zbulohet një patentë GM e paraqitur në vitin 2016 për një “GT” logo. Patenta është depozituar në të njëjtën kohë si një mbulesë e motorit që mund të përdoret vetëm në diçka si një makinë sportive me motor të mesëm.