Gomat pa ajër mund të vihen në përdorim vitin që vjen

armir 0

E ardhmja rezervon lajme të mira në lidhje me ndërrimin e gomave apo demtimin e tyre. Në me pak se një vit nuk do keni më nevojë të rregulloni apo ndërroni goma të dëmtuara, sepse nuk do të keni të tilla.

Gjigandi Fracez i gomave,  Michelin, është afër me përsosjen e gomave të makinave.
E zbuluar në vitin 2005, ky model ka sipërfaqe prej gome të lidhur me boshtin me fletëza prej fibrash karboni që zbusin dhe thithin goditjet pak a shumë si gomat e zakonshme me ajër.

Të prodhuara në Karolinën e Jugut, SHBA, gomat janë aplikuar në mjetet me shpejtësi të limituar, mjetet qe nuk përdoren në rruge si makinat e golfit, korrëset e barit, motorrat me katër goma dhe fadromat e vogla.Sipas Roget, teknologjia e këtyre gomave mund të përdoret dhe nga mjetet më të shpejta, megjithëse të tjera shqetësime pritet dalin për makinat që do i përdorin ato si, komforti në makinë gjatë ecjes, zhurma, madhësia etj.

This post is also available in: English