Haas prezanton makinën e parë F1 të vitit 2019

ardita 0

Haas prezantoi njëvendëshen e parë për vitin 2019 dhe quhet VF-19

Dizajni është një largim nga ngjyrat e makinës së vitit 2018, të bardhë dhe të kuq. Po ta shihni më afër, mund të dalloni numrin e vendeve, ku është vendosur logo Rich Energy sipër mbulesës së motorit. Emri Haas me të bardhë pastaj zbukuron krahun.

Falë skemës së errët të ngjyrave, është e vështirë të shohësh ndryshimet e bëra në VF-19 në krahasim me makinën e tyre të 2018. Në pamje të parë, kjo makinë ngjan me Lotusin e viteve ’70.