Hap garazhin e shtëpisë që i la gjyshi trashëgimi, djaloshi nuk i beson syve. Gjen ‘thesarin’ marramendes

armir 0

Një djalosh i ri amerikan, i cili se fundmi ka hapur garazhin e një shtëpie te vjeter qe ia kishte lënë gjyshi, ka gjetur brenda saj, në mesin e sendeve të të gjitha llojeve, një Lamborghini Countach LP5000S të vitit 1981, një Ferrari 308 GTS të së njëjtës periudhë dhe një tjetër makinë me kolektor britanik nga vitet ’50, ndoshta një Singer Ninenty Roadster.

Por, makina me vlerën më të madhe në këtë mini-koleksion është vetëm Lamborghini Countach e LP5000S i vitit 1981.

Nëse kthehet në gjendje funksionale, pas disa riparimeve qe i nevojiten, LP500S mund të arrijë vlerën ndërmjet 400 dhe 500 mijë dollarë.